ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Saltukova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ersoy GÜNEŞ - Okul Müdürü - Coğrafya Öğretmeni

İlkokulu Merkez Çaydamar İlkokulu, Ortaokulu Zonguldak Merkez Orta Okulu, Lise öğrenimimi Mehmet Çelikel Lisesi´nde tamamladı.1993 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 1994 yılında Aksaray´ın Ağaçören ilçesi Sarıağıl Köyü İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1996 yılında branş değişikliği ile aynı ilçenin Camili İ.Ö.O´ da Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atandı.1998-2003 arası coğrafya öğretmeni olarak,2003-2010 arası  müdür yardımcısı olarak Çatalağzı Ç.P.L ´de görev yaptıktan sonra 2010-2014 arası Göbü İlköğretim Okulu´nda ve 2014 Ekim ayından bu yana da Saltukova Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde okul müdürü olarak görev yapmaktadır.