ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Saltukova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Saltukova Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kokaksu Mah. Atatürk Caddesi No 127 Saltukova/Çaycuma/ZONGULDAK
Vizyon
Teknolojik gelişmeleri yakalamış, aklın ve bilimin ışığında geleceğin bireylerini yetiştiren ve alanında tercih edilen bölgenin gözde bir okulu olmak.
Misyon
Bizler bulunduğumuz beldede öğrencilerimizi kutsal bir emanet olarak kabul edip; onların hayata hazırlanmasını sağlamak, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek becerileri kazandırmak, kendine güvenen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, teknolojik gelişmeleri öğrenmiş, vatanını ve milletini seven ve faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARIMIZ -Mezun öğrencilerimizi üniversiteye yerleştirme oranımız %55 -Liseler arası Tarih Yarışmasında ilçede 3. olduk. -Erkek Futbol Takımımız ilçede grup 1.si oldu. -10.Oyak Liseler Arası Matematik Yarışmasında okulumuz ilde 43 lise arasından 16,21 puanla 12. oldu.
08.30-15.55
Ulaşım
Demiryolu, Karayolu ulaşımı vardır. Ayrıca Zonguldak Havaalanı beldemizde olup, İstanbul, Trabzon ile Almanya´ya (Düsseldorf) tarifeli seferler vardır.
Saltukova Beldesi Atatürk Caddesi üzerinde.
İlçe´ye (Çaycuma) Uzaklık 12 km İl´e (Zonguldak) Uzaklık 60 km